YDELSER

Klinikken tilbyder en lang række forskellige ydelser fra behandling til supervision og udviklingsgrupper

INDIVIDUELLE FORLØB

  

NÅR SYGESIKRINGEN IKKE DÆKKER

  

Sygesikringen dækker ikke arbejdsrelaterede belastningsreaktioner og udbrændthed. I visse tilfælde dækkes det dog af ens private sundhedsforsikringer.
Der kan også være andre grunde til at søge individuel behandling. F.eks. en interesse i at fordybe sin egen personlige udvikling gennem drømmetydning eller meditation.

SYGESIKRINGSKLIENTER

  


Sygesikringsordningen sikrer behandling ved pludseligt opståede livsændringer i form af fysisk / psykisk sygdom eller ved uforudsete omstændigheder der væsentligt påvirker ens liv og helbred.Heriblandt ulykker eller overfald.

  

Den offentlige sygesikring tilbyder psykologhjælp ved pludseligt opståede begivenheder med potentielt traumatiserende effekt Symptomerne kan f.eks være øget irritabilitet, forstyrret nattesøvn, tankemylder eller koncentrations og hukommelsesbesvær.

GRUPPEBEHANDLING MBSR og MBCT

  

MBSR og MBCT

  

Formålet med kurset er at lære nye måder, hvorpå man kan håndtere sindstilstande, følelser, og stress. Det centrale i Mindfulness træning er at lære at blive opmærksom på små ændringer i kropsfornemmelser, sanseindtryk, tanker, følelser og sindstilstande og derved forebygge depression

PAR OG FAMILIE BEHANDLING

  

Par og familieterapi tilbyder nye muligheder for vækst

  

Familier og par modnes og udvikler sig over tid. Det kan give kriser Familie og parforholds kriser er et tilbud om fortsat udvikling, og en ny begyndelse. Men det kan også være begyndelsen til enden. Før det sker, kan det være en hjælp at få en konsulent på udefra der kan hjælpe parforholdet eller familien videre.

TERAPEUTISKE GRUPPER

  

Personlig udvikling

  

Erfaringen fra supervisionsgrupperne er at der er et stort behov for at være tilknyttet en terapeutisk gruppe hvor man kan fordybe sig i sit eget personlige arbejde. Klinikken tilbyder derfor terapeutiske grupper til professionelle der selv arbejder med grupper i gruppeterapi.

SUPERVISION

  

Grupper og individuelt

  

Klinikken har stor erfaring med supervision og undervisning i kropslig forløsning af PTSD og Kompleks PTSD udfra Somatic Experiencing (SE), Derudover behandling af udviklingstraumer udfra Bodynamic karakterteori samt nyere tilknytningsteori.